Gudstjänster, förrättningar och digitala andakter

I samband med Coronaviruset och COVID-19.

Gudstjänster och förrättningar fortsätter tillsvidare som planerat.

Kyrkans klockor ringer till gudstjänst så som de alltid gjort, också i orostid.
Vi samlas till gudstjänst och bön.

Det erbjuds inget kyrkkaffe för tillfället. Vid nattvard görs några hygieniska åtgärder.

Antal

Harplinge-Steninge pastorat följer de restriktioner som finns om max 50 personer (inklusive personal) och sätter oss glesare i bänkraderna.

Du som inte kommer kan vara med oss i bön och tanke. Din bön hemma är lika mycket bön som den som beds i kyrkan.

Tänk på att

Vi ser varandra. När vi hälsar på varandra gör vi det med ögonen. Handen kan vi lägga på hjärtat för att berätta att jag tar emot dig i mitt liv i detta mötet.

Vi firar nattvard genom att endast ta emot brödet.

Vi följer kontinuerligt Folkhälsomyndigheterna och övriga myndigheters information och restriktioner som kan innebära snabba ändringar av planerat upplägg.

Digital andakt

En gång i veckan kommer en digital andakt att sändas på pastoratets hemsida och Facebooksida.

Gudstjänster i radio och TV

På söndagar sänds även TV-gudstjänster på SVT kl.10, samt Radiogudstjänst kl.11 på SR P1.