Sjunga i kör

Ställer vi alla körsångare i Härnösands stifts församlingar tillsammans blir det en kör på över 5 700 personer. Är du en av dem? Om inte, kom med och upplev glädjen i att sjunga tillsammans du med!

Svenska kyrkan erbjuder körer med olika inriktningar och nivåer för alla åldrar. Här finns körer med spetskompetens, kyrkokörer, barn-, goss-, flick-, gospel och ungdomskörer. Ta kontakt med din församling för att se vad just de har att erbjuda.

Hitta din församling

Du kan enkelt hitta vilken församling du bor i genom att gå till sidan Sök församling och skriva in din adress.