Pilgrimsvandring

Under våren, sommaren och hösten erbjuder Svenska kyrkan ett stort urval av pilgrimsaktiviteter i Härnösands stift. Det är vandringar och gudstjänster längs leder med anor från medeltiden.

I dag upptäcks vägarna av allt fler som går i de medeltida pilgrimernas fotspår. Skälen till att vandra skiftar: Några söker efter livets djup och nya perspektiv. Andra söker rörelse i gemenskap med andra, i motsats till ett stillasittande vardagsliv. Hitta din pilgrimsinspiration här.

Varför pilgrimsvandrar vi till Trondheim?

Pilgrimshistoria

Varför pilgrimsvandrar vi till Trondheim?