Kyrkoårets psalmer tolkas i stiftets församlingar

Härnösands stift har under 2020 publicerat en psalm i inledningen av varje ny kyrkoårstid med start i påsktiden. De är inspelade i olika församlingar i stiftet. På den här sidan listas alla psalmerna.

Härnösands stift kommer i år att publicera en psalm i inledningen av varje ny kyrkoårstid med start i påsktiden där vi är nu. De är inspelade i olika församlingar i stiftet. Första psalmen är inspelad i Sundsvalls församling där organisterna Otto Ratz och Pernilla Backlund framför sv. psalm 517.

Församlingar sjunger kyrkans årstider