Stor & Liten

En öppen, pedagogisk och kostnadsfri verksamhet. Barn och föräldrar leker, sjunger, skapar, umgås och lär känna varandra och kyrkans traditioner.

Måndagar

9.00-11.30 Kyrkkällan, Älandsbro.
13.00-16.00 Familjeeftermiddag, Stigsjö församlingshem.

Tisdagar

12.30-15.00 Domkyrkans församlingsgård, barn- och ungdomslokalerna (ingång gaveln Ludvig Nordströms gata).

Fredagar

9.00-11.30 Domkyrkans församlingsgård, barn- och ungdomslokalerna (ingång gaveln Ludvig Nordströms gata).
9.00-11.30 Högsjö församlingsgård.

Vi serverar ett enklare fika där intäkterna går till Act Svenska kyrkan.
Läs mer om Act

Familjeeftermiddag i stigsjö

Under Familjeeftermiddagen kommer två verksamheter att förenas, Stor & Liten och Miniorer & Juniorer. Under detta tillfälle kan de som anmäler sig till miniorer eller juniorer komma (skolskjuts kommer att erbjudas) och de familjer som vill delta i Stor & Litens verksamhet. Familjeeftermiddagarna kommer att vara en pedagogisk, kostnadsfri verksamhet med kyrkans värderingar som grund. Det kommer att erbjudas fika, pyssel, lek, sång och tid att umgås och lära känna varandra och kyrkans traditioner.

Elenor Andersson

Margot Berg