Miniorer

Vill du träffa jämnåriga? Lära dig mer om Bibeln och om kristen tro? Vi samtalar, pysslar och leker. För barn som går i förskoleklass-åk 2.

Svenska kyrkan Härnösand erbjuder dig en verksamhet som heter Miniorer och är för barn som går i Förskoleklass – åk 2 och finns i olika församlingar, på olika dagar och tider. Innehållet på träffarna är bland annat sång och berättelse, lek och skapande aktiviteter. Du är varmt välkommen att söka till vilken grupp som passar dig bäst. Det finns ett begränsat antal platser i varje grupp pga lokalstorlek och personaltäthet, så det är först till kvarn som gäller.
Hoppas att du vill vara med!

OBS! Du måste anmäla ditt barn på nytt inför varje hösttermin, oavsett om ditt barn varit med i en grupp tidigare eller inte.

MINIORER, Älandsbro Kyrkkällan
Från förskoleklass till åk 1
Måndagar kl. 13.00 - 15.30
Våra ledare hämtar miniorerna vid skolan kl 13.00 och alla går
tillsammans till Kyrkkällan. De barn som behöver fritids efter kl 15.30 följer vi med tillbaka till skola/fritids. Vi bjuder på mellanmål.

MINIORER, Stigsjö församlingshem
Från förskoleklass till åk 2
Tisdagar kl. 13.00 - 15.30
Barnen får åka med skolbussen till miniorerna.
Vi bjuder på mellanmål.

MINIORER & JUNIORER, Säbrå församlingsgård
Tisdagar kl. 17.30 – 19.00
, under höstterminen 2019.

MINIORER & JUNIORER, Högsjö församlingsgård
Från förskoleklass till åk 6
Tisdagar kl. 17.30 – 19.00, under vårterminen 2020.

MINIORER & JUNIORER, Domkyrkans församlingsgård
Torsdagar kl. 16.00 - 17.30

Självklart är verksamheten kostnadsfri!

Om du eller dina föräldrar har några frågor eller funderingar ta kontakt med: elenor.andersson@svenskakyrkan.se