Juniorer

Vill du träffa jämnåriga efter skolan? Lära dig mer om Bibeln och om kristen tro? Vi fikar, samtalar, pysslar och leker. För barn som går i åk 3-6.

Svenska kyrkan Härnösand erbjuder dig en verksamhet som heter Juniorer och är för barn som går i åk 3-åk 6 och finns i olika församlingar, på olika dagar och tider. Vi bjuder vi på mellanmål, sång och berättelse, lek och skapande aktiviteter.
Du är varmt välkommen att söka till den grupp som passar dig bäst. Det finns ett begränsat antal platser i varje grupp pga lokalstorlek och personaltäthet, så det är först till kvarn som gäller. Hoppas att du vill vara med!

OBS! Du måste anmäla ditt barn på nytt inför varje hösttermin, oavsett om ditt barn varit med i en grupp tidigare eller inte.

Måndagar

13.00 - 16.00 Familjeeftermiddag Stigsjö församlingshem

Tisdagar under höstterminen

Juniorer och Miniorer
17.30 – 19.00, Säbrå församlingsgård
Från förskoleklass till åk 6

TISDAGAR UNDER vårTERMINEN

Juniorer och Miniorer
17.30 – 19.00, Högsjö församlingsgård
Från förskoleklass till åk 6

Torsdagar

Juniorer
16.00 - 17.30, Domkyrkans församlingsgård
Från åk 3 till åk 6

Självklart är all verksamhet kostnadsfri!

Juniorerna startar V.36, anmälan öppnar 23/8.

Om du eller dina föräldrar har några frågor eller funderingar ta kontakt med:
elenor.andersson@svenskakyrkan.se

Anmäl dig till Juniorerna

Antal personer som vi (pga Corona) totalt kan ta emot på vardera ställe är:
15st i Säbrå, 15st i domkyrkan, 10st i Stigsjö och 10st i Kyrkkällan.

Måndag 23 augusti 2021 öppnar anmälan till Juniorerna, du kommer att hitta anmälningsformuläret här nedan:

Kryssa i vilken barngrupp du anmäler ditt barn till:

Kryssa i vilken av platserna du vill gå till:

Svenska kyrkan Härnösand använder gärna personuppgifter i form av bilder, ljud- och filmmaterial i syfte att sprida information om verksamheten till medlemmar och allmänheten. Detta material används i olika sammanhang, bland annat på kyrkans webbplats, i sociala medier, församlingsblad och på affischer. För att göra detta krävs ditt godkännande, vänligen kryssa i nedan om du tillåter detta.

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Läs mer om detta på vår hemsida: www.svenskakyrkan.se/sa-behandlar-svenska-kyrkan-dina-personuppgifter