Juniorer

Vill du träffa jämnåriga efter skolan? Lära dig mer om Bibeln och om kristen tro? Tycker du om att pyssla, leka, och spela spel?

Svenska kyrkan Härnösand erbjuder dig en verksamhet som heter Juniorer och är för barn som går i åk 3-åk 6 och finns i olika församlingar, på olika dagar och tider. Vi bjuder vi på mellanmål, sång och berättelse, lek och skapande aktiviteter.
Du är varmt välkommen att söka till den grupp som passar dig bäst. Det finns ett begränsat antal platser i varje grupp pga lokalstorlek och personaltäthet, så det är först till kvarn som gäller. Hoppas att du vill vara med!

Anmäl dig här >>

JUNIORER – Domkyrkoförsamlingen
(barn- och ungdomslokalerna)
Måndagar kl. 14.15 - 17.00
Vi har ”drop-in” fram till kl 15.00, då vi startar verksamheten.

JUNIORER – Stigsjö församlingshem
Måndagar kl. 14.30 - 16.30
Du tar självklart skolbussen till juniorerna!

JUNIORER – Älandsbro Kyrkkällan
Onsdagar kl. 14.00 - 16.00
Våra ledare hämtar juniorerna vid skolan kl 14.00 och alla går
tillsammans till Kyrkkällan. De barn som behöver fritids efter
kl 16.00 följer vi med tillbaka till skola/fritids.

Sista veckan innan juluppehåll är V.49, vi startar åter V.3, 2019.

Självklart är verksamheten kostnadsfri!
Om du eller dina föräldrar har några frågor eller funderingar ta kontakt med:
elenor.andersson@svenskakyrkan.se