Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kursanmälan

Så här behandlar vi dina uppgifter om du anmäler dig på en kurs som Haninge pastorat anordnar.

Om du anmält dig till en kurs som Haninge pastorat ska hålla har du också blivit ombedd att ange vissa uppgifter i samband med detta. Vi behöver behandla dina personuppgifter för att administrera allting kring kursen, t.ex. för att veta hur många som kommer att delta och huruvida någon specialkost behöver förberedas i de fall där mat serveras vid kurstillfället. Dina personuppgifter behandlas på basis av att det är nödvändigt för uppfyllandet av det avtal du anses ingå när du anmäler dig till kursen.

Det är alltid obligatoriskt att ange namn, e-postadress, bostadsadress. Om du inte anger de obligatoriska personuppgifterna kan vi tyvärr inte erbjuda dig en plats på kursen.

I vissa fall tar vi betalt för våra kurser, vilket innebär att vi behöver behandla ditt personnummer om du som privatperson är fakturamottagare.

För vissa verksamheter skickas uppgifter om namn, mailadress, bostadsadress till Sensus för att vi ska kunna få bidrag för ditt deltagande.

Fakturaunderlag sparas av Haninge pastorat i 10 år enligt Svenska kyrkans bestämmelser. Övriga uppgifter sparas i ett år för att kunna skicka inbjudningar till våra andra kurser. Detta görs på basis av en intresseavvägning, där vårt berättigade intresse av att kunna marknadsföra våra kurser anses väga tyngre än ditt intresse av skydd för den personliga integriteten. Du kan dock invända mot sådan behandling när som helst, och då kommer vi att radera alla uppgifter som inte hör till faktureringen.