HANBA-grupper

HANBA är gruppverksamhet för barn och tonåringar som lever i familjer med olika typer av svårigheter så som separation, psykisk ohälsa och/eller missbruksproblematik. Målet med verksamheten är att den som deltar ska få kraft, mod, kunskap och ökad självkänsla.

HANBA står för Haninges barn- och tonårsgrupper och är ett samarbete mellan Haninge kommun och Svenska kyrkan i Haninge.

Träffarna består av olika övningar, lekar, skapande, samtal och fika. Här får barnen möjlighet att träffa andra barn eller ungdomar som har en liknande situation. Detta gör att känslan av ensamhet minskar.

Skilda världar -
för den som har separerade föräldrar
Ålder: 7- 12 år
Måndagar kl. 16-17.30