Foto: Adobe Stock

Ansök om stipendium

Under år 2021 kommer Österhaninge församlings Skolsamstiftelse att dela ut stipendier. Dessa kan sökas av dig som gått i grundskola inom Österhaninge församling.

Österhaninge församlings Skolsamstiftelse delar ut stipendier 2021. Stipendium får sökas av personer som gått i grundskola inom Österhaninge församling och fullgjort sin skolgång. Stipendiet ska användas för vidareutbildning alternativt fortbildning.

Ansökan

Skriv ett brev och berätta om dig själv och dina studiemål. Bifoga avgångsbetyg och annan dokumentation som du vill åberopa.

Upplysningar lämnas av Elin Carlsson, tel. 08-555 670 39.

Undertecknad ansökan skickas senast den 31 augusti 2021 till e-post: elin.carlsson@svenskakyrkan.se eller i ett brev till: Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!