Filmkvällar

Våra populära filmkvällar startar ny termin två gånger om året. Det är öppen filmvisning för alla som vill komma, se och prata!

Vid ett antal tillfällen varje termin blir det filmvällar i församlingshemmet. Filmerna ska väcka diskussion - se det som en möjlighet att träffa andra för att diskutera det som känns viktigt. Filmerna är hämtade från blandade genrer, språk och tidsåldrar. Det gemensamma är att alla filmerna har ett ämne, ett tema, som är aktuellt och intressant att diskutera.

Vårens filmkvällar

Måndag 17 februari kl. 17.00 Vilunda församlingshem

A star is born

En amerikansk musikalisk dramafilm från 2018 med Lady Gaga och Bradley
Cooper. Tidigare versioner av filmen har spelats in 1937, 1954 och 1976.

Måndag 16 mars kl. 17.00 Vilunda församlingshem

Judy

Musikfilm från 2019. Filmen handlar om Judy Garlands sista comeback i London 1969, men den är också en sammanfattning av artistens tragiska liv.

Måndag 20 april kl. 17.00 Vilunda församlingshem

Bohemian Rhapsody

Musikfilm från 2018. Filmen handlar om det brittiska rockbandet Queen, deras start 1970 till deras framträdande på Live Aid 1985.