Filmkvällar

Våra populära filmkvällar startar ny termin två gånger om året. Det är öppen filmvisning för alla som vill komma, se och prata!

Vid ett antal tillfällen varje termin blir det filmvällar i församlingshemmet. Filmerna ska väcka diskussion - se det som en möjlighet att träffa andra för att diskutera det som känns viktigt. Filmerna är hämtade från blandade genrer, språk och tidsåldrar. Det gemensamma är att alla filmerna har ett ämne, ett tema, som är aktuellt och intressant att diskutera.

Höstens filmkvällar: tema musikfilm

Måndag 5 oktober kl. 17.00 Vilunda församlingshem

Judy

Musikfilm från 2019. Filmen handlar om Judy Garlands sista comeback i London 1969, men den är också en sammanfattning av artistens tragiska liv.

Måndag 2 november kl. 17.00 Vilunda församlingshem

Bohemian Rhapsody

Musikfilm från 2018. Filmen handlar om det brittiska rockbandet Queen, från deras start 1970 till deras framträdande på Live Aid 1985.

Måndag 7 december kl. 17.00 Vilunda församlingshem

Rocketman

Musikfilm från 2019. Filmen handlar om Elton Johns liv när han blev en av världens mest framgångsrika artister.