Begravning

I begravningsgudstjänsten finns rum för såväl sorg och saknad som hoppet om ett liv efter detta. Den ger möjlighet att få säga tack, ta avsked och be Gud att ta hand om den vi älskat.

vid frågor om begravning

Mer information från församlingen

Om du har några frågor angående begravning i Hammarby församling, eller vill boka tid för begravning, kontakta:

Hammarby församlings expedition
telefon: 08-555 168 28, 27
fax: 08-590 707 14
e-post: hammarby.forsamling@svenskakyrkan.se

Postadress:
Kyrkvägen 12
194 78 UPPLANDS VÄSBY

De dagar som i första hand är reserverade för begravningar i Hammarby församling är onsdagar, torsdagar och fredagar.

Bokning av församlingshemmet för begravningskaffe, kan göras samtidigt med begravningsbokningar. Att se ut en ny grav eller boka tid för urnsättning görs hos expedtionen.

Kyrkor för begravning

Hammarby församling har ett antal platser där vi kan erbjuda begravning. Några av de platser vi rekomenderar varmast presenteras nedan.

Vidare finns en kyrkogård och en minneslund i Hammarby församling.