Barn 6-7 år

för dig som går i förskoleklass och årskurs 1
Plats: Vid Hällby kyrka
Tid: Torsdagar kl. 13.30-15.00
Naturgruppen är gruppen för dig som går i förskoleklass och som hörs på namnet träffas ute i naturen. Gruppen hämtas på Hällby skola och promenerar ner till församlingshemmet där gruppen leker, äter mellanmål och pysslar med material som naturen bjuder på. Barnen har möjlighet att diskutera kring skapelsen, naturen och livet. Varje vecka tittar gruppen på en insekt, hur den rör sig, var den lever och vad den äter ”Veckans insekt”.