Foto: Magnus Aronsson/IKON

Barn och ungdomsverksamhet på Berggården

Nyhet Publicerad Ändrad

Här finns information om Öppen förskola och "efter skolan" gruppernas anmälningsformulär. På Berggården finns verksamheter för barn och ungdom 0-18 år.

Öppna förskolan och småbarnsrytmik

på Berggården i Hagfors. Ingen föranmälan krävs.

En grupp ungdomar håller om varandra i en ring.

Ungdomskvällar

Tisdagar och torsdagar kl. 18.00-21.00 på Berggården, för åk 7-9 och gymnasium. Anmälan krävs! Start 30/1

Efter skolan grupper

Efter skolan grupper på  Berggården  HT 2023/VT2024

Till dessa grupperna anmäler man sig på höstterminen och deltar i ett läsår.

Måndagar åk F-3 kl 13.00-15.00  Anmälan stängd, gruppen är full

Måndagar åk 4-6, häng på övervåningen kl 15-17, verksamhet 16-18.30

I varje grupp startar vi alltid med en liten samling med andakt. 
Alla grupper bjuds på mellanmål.
I de yngre grupperna läser vi ur barnens bibel och har varje vecka ett pysseltema och i de äldre grupperna samtalar vi om livet som tonåring och livet i stort. 

I båda grupperna umgås vi, fikar, spelar spel, pysslar, lagar mat och mycket mera.   

 

 

 

 

 

Formulär för anmälan

 

Vilken barn eller ungdomsverksamhet vill du anmäla ditt barn till?

Nedan fyller du barnets/ungdomens person- och kontaktuppgifter:

Nedan fyller du i vårdnadshavares person-och kontaktuppgifter

Godkännande och samtycke till publicering. Vi ber er som vårdnadshavare att samtala med ert barn/ungdom och fylla i nedan om ni samtycker till publicering av bilder på barnet i Hagfors pastorats medier. Det är helt frivilligt att godkänna/samtycka eller inte godkänna/samtycka till nedanstående typer av publicering, och ni kan ändra er när som helst. Det påverkar heller inte ert barns/ungdoms deltagande i verksamheten om ni inte godkänner/samtycker.

EXTERN WEBBPLATS: Nedan gör du ett val om bild på ditt barn/ungdom eller barnets/ungdoms namn publiceras på Hagfors pastorats externa webbplats. www.svenskakyrkan.se/hagfors Om du godkänner intygar du även att barnet/ungdomen är underrättad om detta och accepterar att bilder får publiceras. Du är medveten om att om webbplatsen har utgivningsbevis eller om publiceringen görs med journalistiska ändamål behöver inte Hagfors pastorat ditt godkännande, men ditt ställningstagande kommer att tas i beaktning innan eventuell publicering.

SOCIALA MEDIER: Nedan gör du ett val om samtycke till att bild på ditt barn/ungdom publiceras i Hagfors pastorats sociala medier (Facebook: Hagfors pastorat,Hagfors pastorats barn, familj och ungdomsverksamhet. Instagram: berggardenhagfors, svenskakyrkanhagfors ). Om du samtycker intygar du även att barnet/ungdomen är underrättad och accepterar detta. Men mitt ställningstagande kommer att tas i beaktning innan eventuell publicering

MARKNADSFÖRNING: Nedan gör du ett val om samtycke gällande att ditt barns/ungdoms namn samt bild och film på dittt barn publiceras i Hagfors pastorats marknadsföringsmaterial (t.ex. på bloggar, webbplatser, sociala medier eller i tryckmaterial). Om du samtycker intygar du även att ditt barn/ungdom är underrättad och att barnet/ungdomen accepterar att namnet får publiceras

Godkännande av resor vid aktivitet