Sommarcafé på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med. Vi fikar och har fin gemenskap. Måndag till fredag, 12–30 juni. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen. Se alla tider här.

Sommarcafé i Kvarterskyrkan på kajen
Måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar, kl. 09.00–15.00
Torsdagar kl. 12.00–18.00. 
Ej 23 juni.

Träffas och umgås – hitta din mötesplats

Gudstjänst med kaffe på Trekantens servicehus, Gröndal

Gudstjänst med kaffe på Trekantens servicehus, Gröndal Vi träffas på servicehuset runt kaffeborden för andakt och trevlig samvaro. Onsdagar, kl. 14.00.  23 juni, 17 juli, 14 augusti, 18 september, 23 oktober, 20 november, 18 december.

Öppet hus – i våra kyrkor

Samvaro och gemenskap runt kaffeborden. Öppet hus passar dig som är dagledig. Vi träffas måndagar i Gröndals kyrka, tisdagar i Uppenbarelsekyrkan, och varannan vecka på tisdagar i Mälarhöjdens kyrka. Du är alltid välkommen, när du vill.

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med, vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet tre dagar i veckan.

Kamratklubben

Träff för dig med funktionvariation. Vi sjunger, fikar, pratar och skrattar tillsammans, allt utifrån kyrkans tema. Det hela avslutas med att ljuständning i kyrkorummet. Välkommen!

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar från Västertorps T-baneutgång Störtloppsvägen, och avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

Några äldre kvinnor står med notblad och sjunger tillsammans.

Sånggudstjänst och musikcafé i Axelsbergs seniorboende

Välkommen till sång, musik och trevlig samvaro. Vi möts i Seniorhälsans lokal på Axelsbergs aktivitetscenter. På fredagar en gång i månaden.

Hitta till kyrkhelgen på kajen

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.