Sommarcafé på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med. Vi fikar och har fin gemenskap. Måndag–fredag, 12–30 juni. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen.

Måndag–fredag, 12–30 juni, Kvarterskyrkan på kajen

Ej 23 juni.

Träffas och umgås – Hitta din mötesplats

En skylt med texten Öppet hänger på en stolpe utomhus.

Öppet hus

Välkommen till samvaro och gemenskap. Öppet hus passar för dig som är dagledig. Vi träffas i Uppenbarelsekyrkan samt i kyrkorna i Gröndal och Mälarhöjden

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Välkommen till caféet där det alltid finns någon att prata med. Vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet fyra dagar i veckan.

Trivselträff i Mälarhöjden

Samling runt kaffebordet i Mälarhöjdens kyrka. Här samtalar vi och stöttar varandra. Välkommen!

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar både från Mälarhöjdens och Västertorps tunnelbanestationer. Vi avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

människor vid cafébord i Kvarterskyrkan på kajen

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.

Kamratklubben

För dig med funktionsvariation. Vi träffas och har olika teman samt sjunger, fikar och skrattar tillsammans. Vi avslutar med andakt med ljuständning i kyrkorummet.