Foto: Johannes Frandsen

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar från Mälarhöjdens tunnelbanestation, och avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

Tisdagar (jämna veckor), kl. 11.00–13.00
5/9, 19/9, 3/10, 17/10, 31/10, 14/11 och 28/11

Vi träffas klockan 11.00 utanför Mälarhöjdens tunnelbana och vandrar tillsammans i omgivningen, för att senare gå till Mälarhöjdens kyrka. Där äter vi en gemensam sopplunch.  Du som inte har möjlighet att promenera är välkommen direkt till sopplunchen kl 12.00.

Soppa och smörgås serveras till självkostnadspris.

Träffas och umgås – Aktuella evenemang

människor vid cafébord i Kvarterskyrkan på kajen

11–12/11 Kyrkhelg med mässa

En helg i gemenskap för alla åldrar. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen, på lördag kl. 10.00–14.00, och på söndag kl. 11.00.

12/12 Tisdagskören och Oktaverna gör två Luciakonserter tillsammans med kompmusiker.

Tisdag 7 december i Gröndals kyrka 18.00–18.45. Luciatåg med Tisdagskörens Luciatåg.

14/11 Bordssamtal på kajen: Splittring & harmoni – anmälan senast 6/11

Hur ska jag finna lugn och harmoni när livet drar åt olika håll? Kom med allt som du tänker och känner, så samtalar vi om vår splittring och söker vägar till harmoni. Samtalsledare är Christina Öjhagen, präst, och Eva Rubensson, diakon. Kvarterskyrkan på kajen kl. 18.00. Anmäl dig senast 6/11.

Träffas och umgås – Hitta din mötesplats

Öppet hus – i våra kyrkor

Samvaro och gemenskap runt kaffeborden. Öppet hus passar dig som är dagledig. Vi träffas måndagar i Gröndals kyrka, tisdagar i Uppenbarelsekyrkan, och varannan vecka i Mälarhöjdens kyrka. Du är alltid välkommen, när du vill.

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Välkommen till caféet där det alltid finns någon att prata med. Vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet tre dagar i veckan.

Kamratklubben

För dig med funktionsvariation. Vi träffas och har olika teman samt sjunger, fikar och skrattar tillsammans. Vi avslutar med andakt med ljuständning i kyrkorummet.

Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar från Mälarhöjdens tunnelbanestation, och avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

Hitta till kyrkhelgen på kajen

människor vid cafébord i Kvarterskyrkan på kajen

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.