Promenad och sopplunch

Friskvård och social samvaro i ett. Vi promenerar både från Mälarhöjdens och Västertorps tunnelbanestationer. Vi avslutar promenaden med sopplunch i Mälarhöjdens kyrka.

Tisdagar (jämna veckor), kl. 11.00–13.00
24/1, 7/2, 21/2, 7/3, 21/3, 4/4, 18/4, 2/5, 16/5

Välj mellan att starta promenaden utanför Mälarhöjdens eller Västertorps (Störtloppsvägen) tunnelbanestation. Vi träffas där kl. 11.00 och vandrar tillsammans.

Vi avslutar promenaden med gemensam sopplunch med smörgås (40 kr) i Mälarhöjdens kyrka. Har du inte möjlighet att promenera är du välkommen direkt till sopplunchen kl. 12.00.

Träffas och umgås – Aktuella evenemang

15/12 Julsång på Liljeholmstorget

Välkommen att sjunga julsånger tillsammans på Liljeholmstorget. Kom och hjälp till att skapa en härlig julstämning för alla på torget. Kl. 16.00–cirka 17.00.

människor vid cafébord i Kvarterskyrkan på kajen

17–18/12 Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar. På lördagen förbereder vi söndagens julgudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Välkommen till Kvarterskyrkan på kajen, på lördag kl. 10.00–14.00, och på söndag kl. 11.00.

24/12 Fira julafton i Uppenbarelsekyrkan – Anmälan senast 17/12

Välkommen att fira julafton i Uppenbarelsekyrkan. Med julspel, julbord och julbön. Tillsammans skapar vi en härlig julstämning. Anmäl dig senast 17 december.

Träffas och umgås – Hitta din mötesplats

En skylt med texten Öppet hänger på en stolpe utomhus.

Öppet hus

Välkommen till samvaro och gemenskap. Öppet hus passar för dig som är dagledig. Vi träffas i Uppenbarelsekyrkan samt i kyrkorna i Gröndal och Mälarhöjden

Öppet café på kajen

Ett häng för alla åldrar! Caféet där det alltid finns någon att prata med, vi fikar och har fin gemenskap. Missa inte rytmiksamlingarna för alla vuxna och barn, eller lunchandakterna. Öppet fyra dagar i veckan.

Trivselträff i Mälarhöjden

Samling runt kaffebordet i Mälarhöjdens kyrka. Här samtalar vi och stöttar varandra. Välkommen!

Promenad och sopplunch

människor vid cafébord i Kvarterskyrkan på kajen

Kyrkhelg med gudstjänst

En helg i gemenskap för alla åldrar i Kvarterskyrkan på kajen. På lördagen förbereder vi söndagens gudstjänst. Vi sjunger, skapar och samtalar tillsammans. Och fikar till självkostnadspris.

Kamratklubben

För dig med funktionsvariation. Vi träffas och har olika teman samt sjunger, fikar och skrattar tillsammans. Vi avslutar med andakt med ljuständning i kyrkorummet.

Närbild på ett par lappade jeans.

Handarbetshörna

Låt kreativiteten flöda i Kvarterskyrkan på kajen. Vi skapar med hjälp av varandra. Och fikar till självkostnadspris.