Arbetsplats Data Kontorsmiljö Skrivbord
Foto: Madelen Zander /Ikon

Hantering av dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.

Du ska känna dig trygg med hur Svenska kyrkan hanterar dina personuppgifter. Svenska kyrkan Hägersten skyddar den information som du anförtror oss och följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Du har enligt Dataskyddsförordningen (GDPR, General Data Protection Regulation) rätt att få ett utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem. Förordningen gäller i hela EU och syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.

Kontaktuppgifter:

• Växelnummer Svenska kyrkan i Hägersten tfn 08-685 30 00.
  • Dataskyddsombud för Svenska kyrkan i Hägersten,
    Frida Fazal, tfn 070-735 76 60, e-post frida.fazal@gmail.com

Här kan du läsa vår Integritetspolicy (öppnas som PDF).

Du kan läsa mer under respektive flik och mer om GDPR hos Integritetsskyddsmyndigheten.