Svenska kyrkans Unga 14-25 år

Häng med oss i Kyrkcentrum! Vi leker, pysslar, har skoj, firar andakt, spelar Wii och åker på läger. Ingen föranmälan.

Plats: Kyrkcentrum, Västerhagsvägen 15, Bålsta
Datum: Tisdag kl 18.00-21.30

SKU är en demokratisk rörelse med barn och unga, som arbetar för att bevaka barn och ungdomars intressen i Svenska kyrkan.

För mer information kan du gå in på http://www.svenskakyrkansunga.se/

Medlemskapet är gratis och vi ser gärna att just du hänger med oss för vi tror att ju fler vi är ju roligare kan vi ha.

"Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan. Vi vill med Kristus i centrum och med dopet som grund verka i hela Guds skapelse och vara en gemenskap i församlingen där vi får växa i tro och ansvar".

Svenska kyrkans Ungas syftesparagraf

Daniel Johnsson