Våra digitala sångsamlingar

Sjung och spela med i sångstunden. Här har vi samlat alla sångstunder för barn.

Nu har de över 100 000 visningar

I maj förra året startade församlingens musikpedagoger, Therése Hamber och Caroline Blad, Youtubekanalen "Barn i Gustavsberg-Ingarö församling" där de publicerar församlingens sångsamlingar. I veckan passerade de över 100 000 visningar. Läs mer»

Sångsamling - trolltema

Denna gång får vi följa med församlingens musikpedagoger ut i trollskogen. Häng på!

Sångsamling med djungeltema

Idag har församlingens pedagoger Caroline och Therése gett sig ut i djungeln. Häng på och sjung med!

Julsångsamling med Caroline och Therése

Snart är det jul, men innan dess kommer här en julsångsamling med församlingens pedagoger Caroline och Therése. Sjung och spela gärna med! GOD JUL!

Sångstund med Halloween-tema

Häng med på sångstund med Gustavsberg-Ingarö församlings musikpedagoger Therése och Caroline. Det bjuds på trollesoppa och annat knasigt. Passar barn i förskoleålder.

Sommarsångsamling

Den här gången blir det sommaravslutning med Caroline och Therése. Häng med våra musikpedagoger ut i det gröna.

Bondgårdsdjursångsamling

Den här gången har sångsamlingen flyttat utomhus. Häng med våra musikpedagoger Therése och Caroline och träffa alla djuren

Sångsamling 11 med Astrid Lindgren-tema

Nu är sångsamling 11 här. Den här gången får du träffa Pippi och Ronja.

Babysångsamling

Den här gången riktar sig sångsamlingen till de minsta barnen, men de något större, är precis lika mycket välkomna att sjunga och spela med.

Sångsamling - Superhjältar!

Den här gången är det superhjältetema i sångsamlingen med församlingens pedagoger Caroline och Therése. Häng på!

GLAD PÅSK! Dags för sångsamling!

Den här gången får du sjunga och lyssna till massor av roliga och härliga påsksånger. Sjung och spela gärna med församlingens pedagoger Caroline och Therése.

Sångsamling 12 med Therése och Caroline

Nu har vi kommit fram till sångsamling 12 och idag är den från Ingarö kyrka.

Äntligen dags för en ny sångsamling!

Denna gång bjuder församlingens pedagoger Caroline och Therése på vår-tema!

Sångsamling 10 med Therése och Caroline

Vi har kommit fram till avsnitt 10 och nu är det Kalasdags! Sjung och spela gärna med i vår sångstund!

Sångsamling med Therése och Caroline - 9

Här kommer en ny sångsamling med Therése och Caroline. Sjung och spela gärna med i sångstunden!

Sångsamling med Therése och Caroline - 8

Så har vi kommit fram till Sångsamling 8 med församlingens pedagoger Therése och Caroline.

Sångsamling med Therése och Caroline - del 7

Februari är här, dagarna blir ljusare, då är det dags för nästa sångsamling med församlingens pedagoger Therése och Caroline.

Sångsamling med Therése och Caroline - del 6

Dagarna och veckorna rullar på och nu är det redan dags för nästa sångsamling med församlingens pedagoger Therése och Caroline.

Sångsamling med Therése och Caroline - del 5

Nu är vi tillbaka med våra sångsamlingar med församlingens pedagoger Therése och Caroline. Denna gång är det dags för reptiltema.