Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Gustaf Vasa församling Besöksadress: Gustaf Vasa kyrka, Karlbergsvägen 5, 11327 STOCKHOLM Postadress: Västmannagatan 63 A, 11325 STOCKHOLM Telefon:+46(8)50888600 E-post till Gustaf Vasa församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Samtal med terapeut

I Gustaf Vasa församling erbjuder vi olika former av psykodynamisk terapi och psykoterapi. Det passar dig som är intresserad av att förstå dig själv och vill förändra bilden av dig själv eller ditt sätt att hantera dina relationer.

Psykodynamisk psykoterapi har visat sig användbart för att bearbeta svårigheter som till exempel depression, ångest, social fobi, ätstörningar, trauma och olika psykiatriska tillstånd. Psykoterapi i Gustaf Vasa ges till reducerad kostnad, 250 kr/samtal. Möjlighet finns att ansöka om ytterligare nedsättning av avgiften. Ungdomar till och med 25 år får upp till fyra samtal utan kostnad och betalar därefter 100 kr/samtal. Längden på terapin bestäms i samråd med terapeuten och anpassas efter dina behov. Första samtalen är orienterande för att avgöra om terapi är lämpligt eller inte. Samtalen sker under tystnadsplikt.

Lotta Geisler

Lotta Geisler

Gustaf Vasa församling

Mer om Lotta Geisler

Dipl. uttryckande konst-& symboldramaterapeut med inriktning mot unga vuxna

Maria Hjortstorp

Maria Hjortstorp

Gustaf Vasa församling

Mer om Maria Hjortstorp

Dipl. uttryckande konst- & symboldramaterapeut med inriktning mot unga vuxna