Barn och Ungdom

Vårterminen 2019 startar v. 4 Många barn i olika åldrar samlas varje vecka i de barngrupper som erbjuds. Ta en stund och se vad som sker varje vecka. De allra flesta grupper är träffas i Kyrkans Hus Grästorp.

På sportlovet v. 7 har Öppet Kyrkis öppet som vanligt men Babysång och Kompis/Efter plugget har stäng på sportlovet.

På måndagar 9.30-12.00 träffas barn och vuxna på Öppet Kyrkis. Vi leker sjunger, pysslar och fikar. Du behöver inte anmäla dig. Du kommer och går när du vill. Den fasta tid vi har är 10.15 då vi sjunger tillsammans.

På onsdagar är det Babysång. Start kl 10.00. Ingen anmälan krävs. Välkommen till en en stund av sång, musik och rytmik. Efteråt fikar vi tillsammans.

Går du i skolan är du välkommen till Kompisklubben, åk 1-3 eller Efter Plugget, åk 4-6. Dessa grupper träffas varje måndag och onsdag i Kyrkans Hus. Undantag för de dagar som du är ledig från skolan. Först blir det mellanmål och sedan gör vi något tillsammans. Det kan vara att leka, gemensamt pyssel eller baka/laga mat. Vi avslutar varje träff med en andakt.

Kompis: 14.30-16.00
Efter plugget: 15.30-17.00

Barnkören Solstrålarna träffas på måndagar kl 17.00-18.00 och är en kör för dig som är 6 år eller äldre. Övningarna är i Kyrkans Hus.

Barnkören Minisolstrålarna övar i Särestadgården på tisdagar kl 16.30. Det är lek och sång. Kören är för barn mellan 3-5 år.