Sankt Luigis fotbollsskola i Göteryds pastorat

Vår populära fotbollsskola i Pjätteryd, flyttar nu även till Hallaryd vilket vi tycker är jätteroligt. Det är tre dagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. Dessa dagar på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar! Fotbollsskolan vänder sig till pojkar och flickor födda mellan 2010-2018, oavsett tidigare fotbollserfarenhet. Vi tror att kombinationen Gud och fotboll kan ge livet en ny inriktning och dimension som ger livet en ny mening. Vi vill tillsammans förmedla en sund värdegrund i synen på oss själva och på andra. Fotbollsskolan i Hallaryd är mellan fredag den 30/6 och söndag 2/7, i Pjätteryd är den mellan söndag den 13/8 och tisdag den 15/8. Välkommen till anmälan för Sankt Luigis Fotbollsskola!

Anmälan Sankt Luigis Fotbollsskola i Hallaryd

30/6-2/7. Barn 2014-2018 Sista anmälan: 1/6

Anmälan Sankt Luigis Fotbollsskola i Pjätteryd

13/8-15/8 Barn 2010-2016 Sista anmälan: 1/8

AVGIFTER
Gratis för alla i Göteryds Pastorat. Övriga kan få hjälp att söka bidrag från er hemförsamling. Kostnad är annars 400:-

LUNCH
Vi kommer servera en lunch och vi bryter av för mellanmål under passens gång.

AVBOKNING
Eventuell avbokning sker minst en vecka före fotbollsskolans start, Efter det debiterar vi en administrationsavgift på 150 kr.

DOKUMENTATION
Det kan förekomma dokumentation av fotbollsskoleverksamheten (t.ex. bilder och video) för att uppmärksamma den genom våra sociala mediekanaler. Vill du inte att ditt barn ska synas, vänligen meddela oss detta innan.

FRÅGOR?
Välkommen att kontakta oss på goteryd.anmalan@svenskakyrkan.se