Sankt Luigis fotbollsskola i Göteryds pastorat

Vår populära fotbollsskola i Pjätteryd, flyttar nu även till Hallaryd vilket vi tycker är jätteroligt. Det är tre dagar fyllda med fotbollsträning och andra roliga överraskningar. Dessa dagar på fotbollsskolan innebär stora möjligheter att både bli en bättre fotbollsspelare och få många nya kompisar! Fotbollsskolan vänder sig till pojkar och flickor födda mellan 2011-2019, oavsett tidigare fotbollserfarenhet. Vi tror att kombinationen Gud och fotboll kan ge livet en ny inriktning och dimension som ger livet en ny mening. Vi vill tillsammans förmedla en sund värdegrund i synen på oss själva och på andra. Fotbollsskolan i Hallaryd är mellan fredag den 28/6 och söndag 30/6, i Pjätteryd är den mellan söndag den 11/8 och tisdag den 13/8. Välkommen till anmälan för Sankt Luigis Fotbollsskola!

AVGIFTER
Gratis för alla som är medlem i Göteryds Pastorat. Övriga kan få hjälp att söka bidrag från er hemförsamling. Kostnad är annars 600:-


LUNCH
Vi kommer servera en lunch och vi bryter av för mellanmål under passens gång.

AVBOKNING
Eventuell avbokning sker minst en vecka före fotbollsskolans start, Efter det debiterar vi en administrationsavgift på 150 kr.

DOKUMENTATION
Det kan förekomma dokumentation av fotbollsskoleverksamheten (t.ex. bilder och video) för att uppmärksamma den genom våra sociala mediekanaler. Vill du inte att ditt barn ska synas, vänligen meddela oss detta innan.

FRÅGOR?
Välkommen att kontakta oss på goteryd.anmalan@svenskakyrkan.se

 

Anmälan Sankt Luigis Fotbollsskola i Hallaryd

28/6-30/6 Barn 2014-2019 Sista anmälan: 10/6

Anmälan Sankt Luigis Fotbollsskola i Pjätteryd

11/8-13/8 Barn 2011-2017 Sista anmälan: 1/8