Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sökhjälp

Du hittar sökfältet genom att klicka på förstoringsglaset upp till höger på webbplatsen. Därifrån kan du söka efter information på svenskakyrkan.se och Göteborgs stifts webbplats.

Förslag på när du söker

När du skriver in ditt eller dina sökord i sökfältet får du också förslag på andra sidor med sökord som vi vet är populära. Dessa förslag visas som en lista när du trycker på sök. Därefter kan du med hjälp av knappar filtrera dina resultat per tema.

Synonymer och rättstavning

För att öka dina chanser att hamna rätt finns ett stort antal synonymer som gör att du kan söka på exempelvis ”bröllop" och samtidigt även få träffar på ”vigsel”.

Sökmotorn har även ett inbyggt stöd för rättstavning.