Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vissa sparas på din dator till exempel ip-adress (datorns id) och används till exempel för att kunna anpassa en webbplats efter dina önskemål, val och intressen. Ip-adress är en slags personuppgift. Läs om hur Göteborgs Stift hanterar personuppgifter.

Post- och telestyrelsen, som är tillsynsmyndighet på området, lämnar ytterligare information om detta på sin webbplats: www.pts.se