Kyrkogårdar och begravningsplatser

Här finns information om alla 35 begravningsplatser i Göteborg

De flesta kyrkogårdar är begravningsplatser utan anknytning till någon kyrka. De är ofta indelade i kvarter med olika utformning och karaktär. Gravar kan finnas på en stor gräsyta, i ett skogsområde eller i ett mer traditionellt indelat område.

Här finns information om alla 35 begravningsplatser i Göteborg - i menyn indelade i östra Göteborg, Hisingen, västra Göteborg och södra skärgården. För varje kyrkogård finns korta beskrivningar med länk till begravningsplatserna.

Det finns ytterligare fyra gamla kyrkogårdar som sköts av kyrkogårdsförvaltningen men som inte längre används.