Vänskapskonsert: Kom, vänner kom!

Axbergs kyrka lördag 16 mars kl 16.00

Pastoratets vuxenkörer sjunger under ledning Susanna Lindmark. 
Ett program av sånger om kärleken, ljuset och livet på vår vackra blå planet. 
Fri entré. Insamling till fastekampanjen ”Samma himmel. Samma rättigheter”

Susanna Lindmark
Susanna Lindmark

SUSANNA LINDMARK - EN BRINNANDE ELDSJÄL 

Sveriges barn- och ungdomskörledare 2017 och mottagare av Madeleine Uggla-stipendiet 2017.

Kreativ körledare, kompositör och sångerska som i den unga sceniska vokalensemblen Arctic Light har skapat ett musikaliskt växthus för unga kvinnliga sångare i Norrbotten, där koreografi, kommunikation, sceniskt uttryck och improvisation är viktiga delar i det unika konstnärliga uttrycket. Susannas kompositioner, ledarskap och unika arbetsmetoder är alla viktiga beståndsdelar i de stora framgångar som kören uppnått sedan starten 2004. 

Susanna Lindmark är utbildad sångpedagog och kreativ körledare som arbetat bl. a. i Nacka musikklasser och som universitetsadjunkt på Musikhögskolan i Piteå. Arbetar deltid på Norrbottensmusiken som producent och konstnärlig ledare för Arctic Light. Hon brinner för ledarskap som tar till vara på människors kreativitet och kompetens. Susanna är en sann förebild och inspiratör med ett stort hjärta och en unik förmåga att lyfta människor till sin rätta plats.

Susanna utsågs till Piteå Kommuns Kulturpristagare 2012 och har även varit VD och Konstnärlig ledare för Festspelen i Piteå. Hon är styrelseledamot i Föreningen Sveriges Körledare sedan 2014.