Öppen förskola (Kyrkis)

Från och med 6 oktober ses vi i Klockargården vid Lillkyrka kyrka.

Vid fint väder är vi ute vid Klockargården, annars går vi in. Inomhus får max 10 föräldrar + barn närvara enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Tisdagar 10.00-11.30 Klockargården, Lillkyrka kyrka

Sångsamling 10.00. Vi bjuder på kaffe, te och bananer, i övrigt får man ta med eget fika. För dagsaktuell info, följ oss gärna via facebookgruppen ”Kyrkis i Glanshammar” eller ring/sms:a 070-526 20 88.

Höstterminen 2020

Terminsstart: 1 september
Lov: 27 oktober
Terminsavslutning: 15 december

Klockargården i Lillkyrka

Öppen förskola är till för dig som har barn och är hemma på dagarna. Verksamheten är just "öppen", vilket innebär att du deltar så ofta du har tid och lust. Det finns ingen åldersgräns, vare sig för vuxna eller barn och det kostar inget! Förutom att fika och umgås finns det möjlighet till olika slags pyssel och lek. Ibland läser vi saga och sångstund har vi varje gång.

FOLKHÄLSOMYNDIGHETENS RESTRIKTIONER GÄLLER VID ALLA VÅRA SAMLINGAR.

- Välkommen om du inte är sjuk eller hör till en riskgrupp.
- Var extra noga med handhygienen och respektera avståndet till andra (1,5 meter).
- Max 10 föräldrar med tillhörande barn får närvara vid sammankomsterna.

Maria Ottonius

Kantor, Barn och familj