Konfirmander på väg in i kyrkan, Glanshammar 2019

Välkommen till Konfa-07

Funderar du över Gud eller varför det finns så mycket orättvist i världen? Eller är du bara sugen på att ha kul? Allt får plats i konfan!

Under 2021/22 ses konfirmandgruppen cirka en gång per månad och klurar på sånt man vill ha svar på. Självklart åker vi också på läger så att vi hinner lära känna varandra och få chansen att dela upplevelser som blir minnen för livet! Under vårterminen är tanken att vi reser till Polen och besöker Auschwitz och dessutom Energylandia park – ett av Europas största nöjesfält. Det blir garanterat en resa som berör både på höjden och på djupet.

Blir jag lycklig om jag blir smal?

Polenresa våren 2019

Så här ser läsåret ut för Konfa-07

- Start 3 oktober i Glanshammars kyrka och församlingshem.
- Vi träffas en söndag i månaden under läsåret antingen i Glanshammar eller i Lillån. Du kommer även att få göra en form av praktik i församlingen vid några tillfällen.
- På hösten åker vi på läger och under våren gör vi en längre resa (till Polen om läget tillåter det)
- Konfirmationsgudstjänsten blir i maj 2022.

Konfirmationen är kostnadsfri men räkna med att fickpengar under lägren kan tillkomma. Vi vill understryka att alla träffar är viktiga för att du ska känna dig redo att konfirmera dig mot slutet av läsåret. En god närvaro är nödvändig för att du ska få ut det bästa av tiden.

Låter det här intressant? Anmäl dig senast 20 september till den församling som du bor i. Bor du i en annan församling? Extra välkommen, då kan du välja att anmäla dig till Glanshammar eller Axberg, det spelar ingen roll, vi ses ändå som en gemensam grupp på våra träffar.

Konfiirmation i Lillkyrka kyrka 2020

Vad händer när jag dör?

Unga konfaledare 2020/21

Varför behöver vi personuppgifter?

Din personliga integritet är viktig för oss och vi behandlar all inkommande information enligt rutiner grundade på GDPR och Svenska kyrkans integritetspolicy. Deltagares personuppgifter behöver vi för att lättare kunna nå ut med information i vår verksamhet. Med hjälp av personnumret hittar vi er i kyrkobokföringen och er aktuella adress, om den skulle ändras, till exempel på grund av flytt. Vi behandlar dina personuppgifter under tiden som vi har ett behov av uppgifterna för att uppfylla ändamålet med behandlingen. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till pastorsexpeditionen på 019-20 93 00.

Läs mer om dina rättigheter och hur vi behandlar dina personuppgifter på

Jenny Nordström

Kantor, Ungdom och Konfirmand