Drop In-dop

Pga lättnader i pandemirestriktionerna ställs drop in-dopen i Ödeby och Lillkyrka in. Du är fortfarande välkommen att drop in-döpas i Glanshammars kyrka den 21 augusti mellan kl 11-13.

Kanske hade du tänkt på dop. Att döpa ditt barn och/eller dig själv men så kom pandemin emellan. Men nu erbjuder vi erbjuder Drop In-dop.

Präst, musiker och vaktmästare finns på plats och det finns möjlighet att låna en av våra dopklänningar. Och efteråt bjuder vi på dopfika. Det blir en fin och viktig stund för hela familjen.

Ingen föranmälan behövs.

Pga av lättnader i restriktionerna i pandemin finns det nu  möjlighet att vara fler i dopsällskapet och därför ställer vi in drop in-dopen i Ödeby och Lillkyrka.

Du är fortfarande välkommen den:

21/8 Glanshammars kyrka kl 11-13

Här kan du läsa mer om dopet i Svenska kyrkan  https://www.svenskakyrkan.se/dop

”Du vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du”