Gislaveds församling

Gislaveds församling kallades före 1951 Båraryds församling och i Båraryd ligger fortfarande den gamla moderkyrkan. Gislaveds församling har i dag 2 kyrkor och 1 kapell. Det är Gislaveds och Båraryds kyrkor, samt Gyllenfors kapell.

Närbild på en lila krokus.

Daglediga

Daglediga träffas i Centrumkyrkan och i Gislaveds församlingshem. Vi samlas till en härlig gemenskap varje jämn vecka. Behöver du hjälp att ta dig till samlingarna, ta kontakt med din kyrka så kan vi hjälpa er. Vi dricker kaffe tillsammans runt gemenskapsborden. Klicka här för vårens program.

Soppluncher

Nu är våra soppluncher igång i Båraryd och Gislaveds församlingshem. Vårens datum hittar du här! Varmt välkomna!

Sticke

Stickcafé

Stickcafé i Gislaveds församlingshem varannan måndag kl.14.00-16.00

Ekumenisk bön

Under våren 2023 träffas vi i Gislaveds församlingshem på måndagar kl. 18.30 för bön. Varmt välkomna!

Saknadsträd

Spirar med allt vi saknar

Pärlgym

Livets pärlor

Digital kyrkogårdsvandring

Nu finns det möjlighet att gå en digital kyrkogårdsvandring på kyrkogårdarna i Anderstorp, Burseryd, Båraryd, Norra Hestra, Reftele, Södra Hestra, Villstad, Våthult och Öreryd. Du kan välja att besöka dessa kyrkogårdar och med hjälp av din smartphone ta del av kyrkogårdsvandringarna eller lyssna här på webben. Välkommen!

Filmer om kyrkorna i Gislaveds pastorat

Här har du möjlighet att besöka varje kyrka via en liten film. En kort historik som ger dig mer kunskap. Det finns även möjlighet att lyssna på dessa filmer när du besöker våra kyrkor. Klicka här för att komma till filmerna!

Vill du vara med?

Gislaveds församling har mycket verksamhet av olika slag. Din och andras ideella insatser behövs för kunna göra allt detta. Läs mer här!

Mer om våra kyrkor.

Här kan du läsa mer information om våra kyrkors historia och användning.