Anna Hanning & David Wallén.

Sång & Bälg

Frösö kyrka onsdag 19 augusti 19:00.

OBS! Ett fåtal fysiska platser finns och dessa måste bokas. Vi kommer att direktsända konserten via vår Facebooksida. Mer om detta längre ner på sidan.

Anna Hanning, sopran
David Wallén, accordeon

En dynamisk konsert med avstamp i operans rika sångskatt. Duon bjuder på några av de mest kända ariorna från Tosca, Barberaren i Sevilla med flera blandat med sånger av Peterson-Berger.

Om Anna

Anna är utbildad i Piteå, Göteborg och Birmingham och är konsertsångerska med stor repertoar som bland annat innefattar alla standardverk för lyrisk sopran. Hon har sjungit en rad varierande roller vid operahus och teatrar; såsom Trollflöjten, Tosca, Glada änkan med mera. Anna är även ofta engagerad som tolkare av nyskriven musik och har medverkat i flera uruppföranden. Hennes musicerande har gett samarbeten med flera framstående dirigenter och hon har genom åren prisats med stora stipendier för sin sång.

Om David

David är utbildad dragspelare och dirigent vid Musikhögskolan i Piteå och Sibeliusakademien i Helsingfors. Han arbetar som frilansande musiker och dirigent i Sverige och i övriga Europa. David utsågs till årets dragspelare år 2012 av Sveriges Dragspelares Riksförbund och har genom åren mottagit samtliga större stipendier för framstående dragspelare i Sverige. Han är flitigt engagerad som solist vid landets dragspelsfestivaler och har gjort karriär som musiker och kapellmästare i kontemporära kammaroperauppsättningar.

OBS!

PLATSER till konserterna måste bokas i förväg. Bokning görs via telefon till expeditionen, 063-16 11 50. Du anger namn, personnummer, telefonnummer och antal platser som du vill boka. Du kan boka max 4 platser. Du får inga fysiska biljetter utan anger namn och telefonnummer vid entrén till konserten.
Personlig integritet: Dina personuppgifter hanteras bara av oss och i skyddade system. De delas inte med någon tredje part.

DIREKTSÄNDNING kommer att ske av varje konsert via vår Facebooksida. Den som inte har Facebook kan se konserterna i vårt Facebookflöde på vår hemsida. Det kommer att ligga längst upp på startsidan under Musikdagarna.
OBS! Du kan inte se konserten i efterhand, utan bara under den faktiska konserttiden (detta av upphovsrättsliga skäl).