Messy church. Logotyp.

Messy Church

För hela familjen/alla åldrar. Nästa tillfälle är den 11 april. OBS! Anmälan krävs. Anmälan öppnar den 25 mars kl.08:00 och då finner du anmälningsformuläret på den här sidan och längst upp på startsidan.

För dig som längtar efter mer tid med familjen

Messy Church erbjuder gemenskap och meningsfulla aktiviteter utan att du behöver tänka på matlagning och disk. Messy Church är för familjer i alla tänkbara konstellationer. Vill farmor eller moster följa med - inga problem. Alla är välkomna. Vi håller till i Hornsbergskyrkan.

Vi börjar med drop in-fika från 16:15. Sen blir det skapande på olika stationer - något som uppskattas lika mycket av de vuxna som av barnen. Efter det har vi en kort andakt och avslutar med gemensam middag - tacos.

Välkomna!

Nya rutiner för Messy church

Nya rutiner har införts för allas trevnad och säkerhet.

Från och med i år har vi infört att man måste anmäla sig till Messy church. Detta är av flera anledningar:

  • Det blir trevligare om vi inte är jättemånga i lokalerna. Alla hinner med de olika stationerna och blir sedda.
  • Vi får ur brand- och säkerhetsaspekten inte vara för många i lokalerna.
  • Vi kan planera fika, material och mat så att vi inte slösar med resurser i onödan.

Anmäler man sig så utgår vi från att man tänker vara med på hela konceptet, från inledande fika och olika stationer med pyssel och annat, till andakt och avslutande middag. Därför stänger vi dörrarna efter att alla anmälda infunnit sig.

Avanmälan lika viktigt som anmälan!

Messy church är populärt - det är många som vill delta. Om ni anmält er men får förhinder så är det jätteviktigt att ni avanmäler er så fort ni vet att ni inte kan komma. Då hinner vi erbjuda de platserna till andra.  

Med det sagt - varmt välkomna att anmäla er till nästa Messy church! När vi öppnar anmälan finner du den på den här sidan och längst upp på startsidan.

Mer verksamhet för barn/ungdom/familj hittar du om du klickar här nedanför:

Avtryck av händer i olika färger och storlekar.

Barn och ungdom

Från baby till tonåring - vi har verksamhet för alla åldrar i Hornsberg, Valla och Sunne!