Filip Jers och Emil Ernebro.

Duet

Frösö kyrka måndag 17 augusti 19:00.

OBS! Ett fåtal fysiska platser finns och dessa måste bokas. Vi kommer att direktsända konserten via vår Facebooksida. Mer om detta längre ner på sidan.

Emil Ernebro, gitarr
Filip Jers, munspel

Ernebro och Jers tänjer på gränserna på vad deras instrument kan göra och låta som. Emil Ernebros fingerspel på gitarr är i absoluta världsklass och Filip Jers har kallats ”The Swedish Harmonica Sensation” av internationella musikjournalister. Deras repertoar består av låtar från den amerikanska folk- och jazzrepertoaren, filmmusik, poplåtar från 60- och 70-talet och svenska visor.

Våren 2019 släppte de sin debutskiva Duet och den mottogs med förtjusning både av publik och recensenter. Skivan har även spelats flitigt i Sveriges Radio. Sommaren 2019 framträdde Ernebro & Jers i Allsång på Skansen inför en miljon tittare i direksänd TV.

Ledord är spelglädje, spontanitet och sväng!

Filip Jers & Emil Ernebro.

OBS!

PLATSER till konserterna måste bokas i förväg. Bokning görs via telefon till expeditionen, 063-16 11 50. Du anger namn, personnummer, telefonnummer och antal platser som du vill boka. Du kan boka max 4 platser. Du får inga fysiska biljetter utan anger namn och telefonnummer vid entrén till konserten.
Personlig integritet: Dina personuppgifter hanteras bara av oss och i skyddade system. De delas inte med någon tredje part.

DIREKTSÄNDNING kommer att ske av varje konsert via vår Facebooksida. Den som inte har Facebook kan se konserterna i vårt Facebookflöde på vår hemsida. Det kommer att ligga längst upp på startsidan under Musikdagarna.
OBS! Du kan inte se konserten i efterhand, utan bara under den faktiska konserttiden (detta av upphovsrättsliga skäl).