Other languages with Google Translate

Minnesgåvor

Under våra expeditionstider förmedlar vi minnesgåvor till följande fonder: FÖRSAMLINGSGÅVAN Vardagsljus, Fors och Ragunda kyrkas blomsterfonder, Svenska kyrkan Internationellt arbete, Svenska kyrkans arbete med hållbar försörjning, Svenska kyrkan i Utlandet, Alzheimerfonden, Barncancerfonden, Cancerforskningsfonden i Norrland, Diabetesföreningen i Jämtlands län, minnesfond, Diabetesföreningen i Jämtlands län, barndiabetsfond, DHR:s Minnesfond, EFS Missionsförening i Krokvåg, Fors Hembygdsförening, Föreningen HjärtLung Östra Jämtland, Hjärt-Lungfonden, Individuell Människohjälp, Jämtlands läns Reumatikerfond, Ragunda hembygdsförening, Storsjögläntan. Denna service är möjlig tack vare Dig som är medlem i Svenska kyrkan. Betalning sker kontant, via swish eller bankgiro.