En kort presentation om Forshaga-Munkfors församling

Forshaga-Munkfors församling

Vår församling är öppen för alla! Som individer och organisation strävar vi efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa. Församlingen sträcker sig längs Klarälven och träder fram med fem kyrkor från Forshaga i söder till Munkfors i norr. Med fem olika kyrkogårdar samt fem olika församlingshem i Munkfors, Ransäter, Nedre Ullerud, Övre Ullerud och Forshaga är vi en central mötesplats för alla människor i alla åldrar eller stadier i livet. Med olika verksamheter för både barn, unga och vuxna har vi ambitionen att vara tillmötesgående efter människors olika behov oavsett vem du är.

Läs mer i vår församlingsinstruktion.