Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Forshaga-Munkfors församling Besöksadress: Skivedsleden 15, 66730 FORSHAGA Postadress: Box 28, 66721 FORSHAGA Telefon:+46(54)870055 E-post till Forshaga-Munkfors församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Om oss

Längs Klarälven ligger Forshaga-Munkfors församling. Här finns körer och verksamheter för alla åldrar. Vi är med dig genom livets alla skeden; dop, konfirmation, vigsel och begravning. Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Vår församling är öppen för alla! Som individer och organisation strävar vi efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa. Församlingen sträcker sig längs Klarälven och träder fram med fem kyrkor från Forshaga i söder till Munkfors i norr. Med fem olika kyrkogårdar samt fem olika församlingshem i Munkfors, Ransäter, Nedre Ullerud, Övre Ullerud och Forshaga är vi en central mötesplats för alla människor i alla åldrar eller stadier i livet. Med olika verksamheter för både barn, unga och vuxna har vi ambitionen att vara tillmötesgående efter människors olika behov oavsett vem du är.

Beställ kondoleans

Skicka en kondoleans Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska visa sitt deltagande till de anhöriga i samband med ett dödsfall. Förutom att prata direkt med de anhöriga eller lämna blommor så kan man lämna en kondoleans. Du får välja vilket välgörande ändamål pengarna ska gå till.

Beställ kondoleans