Om oss

Längs Klarälven ligger Forshaga-Munkfors församling. Här finns körer och verksamheter för alla åldrar. Vi är med dig genom livets alla skeden; dop, konfirmation, vigsel och begravning. Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Vår församling är öppen för alla! Som individer och organisation strävar vi efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa. Församlingen sträcker sig längs Klarälven och träder fram med fem kyrkor från Forshaga i söder till Munkfors i norr. Med fem olika kyrkogårdar samt fem olika församlingshem i Munkfors, Ransäter, Nedre Ullerud, Övre Ullerud och Forshaga är vi en central mötesplats för alla människor i alla åldrar eller stadier i livet. Med olika verksamheter för både barn, unga och vuxna har vi ambitionen att vara tillmötesgående efter människors olika behov oavsett vem du är.

Välkommen som medlem

Välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap, en mötesplats för alla människor i livets olika faser och situationer. I Svenska kyrkan finns det rum för alla.

Senaste nytt

Här kan du läsa nyheter från församlingen.

Besök kyrkorna

Församlingen har fem vackra kyrkor. Vi ser fram emot ditt besök!

Kontakt

Här kan du kontakta församlingsexpedition, kykogårdsförvaltning samt medarbetare i församlingen.

Lediga tjänster

Här visas våra lediga tjänster inom församlingen.

Beställ kondoleans

Skicka en kondoleans Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska visa sitt deltagande till de anhöriga i samband med ett dödsfall. Förutom att prata direkt med de anhöriga eller lämna blommor så kan man lämna en kondoleans. Du får välja vilket välgörande ändamål pengarna ska gå till.

Beställ kondoleans

Det internationella arbetet

i Forshaga-Munkfors församling

Kyrkogårdsförvaltningen

När du undrar över en gravplats, gravskötsel eller har andra frågor som rör kyrkogården.