Om oss

Längs Klarälven ligger Forshaga-Munkfors församling. Här finns körer och verksamheter för alla åldrar. Vi är med dig genom livets alla skeden; dop, konfirmation, vigsel och begravning. Hör gärna av dig till oss med dina frågor!

Vår församling är öppen för alla! Som individer och organisation strävar vi efter att vara utåtriktade, respektfulla, modiga och kommunikativa. Församlingen sträcker sig längs Klarälven och träder fram med fem kyrkor från Forshaga i söder till Munkfors i norr. Med fem olika kyrkogårdar samt fem olika församlingshem i Munkfors, Ransäter, Nedre Ullerud, Övre Ullerud och Forshaga är vi en central mötesplats för alla människor i alla åldrar eller stadier i livet. Med olika verksamheter för både barn, unga och vuxna har vi ambitionen att vara tillmötesgående efter människors olika behov oavsett vem du är.

Beställ kondoleans

Skicka en kondoleans Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska visa sitt deltagande till de anhöriga i samband med ett dödsfall. Förutom att prata direkt med de anhöriga eller lämna blommor så kan man lämna en kondoleans. Du får välja vilket välgörande ändamål pengarna ska gå till.

Beställ kondoleans