Foto: Albin Hillert IKON

Vuxen och diakoni i Ödeshög

För dig som är vuxen finns verksamheter av olika slag. Mötesplatser, såsom sopplunch och gemenskap kring kaffekoppen, möjlighet till enskilda samtal och hembesök, undervisning i kristen tro och grupper för dig som förlorat en anhörig.

Svenska kyrkan ställer om och anpassar sin verksamhet. Vi följer regeringens och myndigheters beslut. Det innebär att många av kyrkans verksamheter som främst vänder sig till de personer som befinner sig i riskgrupper är inställd eller sker i annan form tills vidare.

Behöver du hjälp med att t ex handla, vill ha samtal eller annat stöd kontakta Diakon Ingrid Arnow Utterberg 0144-156 34 ingrid.arnow-utterberg@svenskakyrkan.se

Eller ring pastorsexpedition 0142-552 00, SMS 072-218 60 30 så förmedlar vi en kontakt

Ingrid Arnow Utterberg

Diakon, Ödeshög