Diakonal verksamhet

Information om verksamheter inom det diakonala arbetet i Boxholms församling

Det diakonala arbetet i Boxholms församling riktar sig framförallt till vuxna och äldre, men diakonin finns självklart med som grundton i hela församlingens arbete.

Inom det diakonala arbetet finns dessa mötesplatser:

Salig soppa
En gång per månad får vi ta del av lunchmusik och efterföljande sopplunch i Timmerö kapell. Se månadsbladet för aktuella tider.

Öppen gemenskap med kaffeservering

Onsdagar kl 14.00

Februari

6/2 Bingo, Boxholms församlingshem

13/2 Musikcafé ”Du O jag”/ Ann-Sofie Bårring, Lars Hektor, Boxholms församlingshem

20/2 Berättarcafé / Lena Bruzœus,prästdotter från Mjölby och Boxholm, Boxholms församlingshem

27/2 Våffelcafé, Centrumkyrkan

Mars

6/3 Bingo, Boxholms församlingshem

13/3 Musikcafé, Boxholms församlingshem

20/3 Sällskapsspel med Ingrid Norén, Boxholms församlingshem

27/3 Våffelcafé -scoutminnen  /Lilian Strandmer , Ingemar Nordström, Centrumkyrkan

Övriga verksamheter är enskilda samtal och hembesök, undervisning i kristen tro och grupper för dig som förlorat en anhörig. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Lillianne Svensson

Folkungabygdens pastorat