Sommarjobb

Du som är mellan 16-18 år kan söka jobb hos oss.

Du som är mellan 16-18 år kan söka sommarjobb hos oss. Vi ser gärna att du som söker är boende i Farsta och/eller har en relation till församlingen (är med i ungdomsgrupp, konfirmand eller liknande).

Här får du rycka in och hjälpa till med vaktmästar- och husmorssysslor och arbeta i både inne- och utomhusmiljö. Jobbet innefattar trädgårdsarbete, inventering och städ av förråd. Jobbperioden är 2 veckor (10 arbetsdagar), 6/tim dag. I ansökningsblanketten fyller du i vilka veckor du kan jobba.

Välkommen med din ansökan senast 23 april 2019!

Begränsat antal platser. Ungdomar som på något sett har en koppling till Farsta församling (är med i kör, ungdomsgrupp eller liknande) prioriteras i anställningsprocessen.

Sommarjobb 2019 - Blanketter

Ladda ner följande blanketter:
Ansökningsblankett - Sommarjobb 2019 (pdf)
Vårdnadshavares samtycke till anställning av minderårig (pdf)

Skriv ut, fyll i och skicka blanketterna till:
Anja Björkens Sedin
Farsta församling
Lingvägen 149
123 61 Farsta

eller lämna in blanketterna direkt till församlingsexpeditionen som finns på samma adress eller maila ifyllda blanketter till anja.bjorkens.sedin@svenskakyrkan.se senast 23 april 2019!

Personuppgifter

Genom att skicka in ifyllda blanketter godkänner du som ungdom och vårdnadshavare att vi hanterar personuppgifter enligt GDPR och tillhörande regler som finns för att skydda er integritet. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.