Sommarjobb

Du som är mellan 16-18 år kan söka jobb hos oss.

Många delar av kyrkans verksamheter påverkas av coronapandemin, och tyvärr också sommarjobben. Farsta församling kommer inte att erbjuda några sommarjobb sommaren 2020. Anledningen är att vi behöver minska smittorisken för covid-19.

Du som är mellan 16-18 år kan söka sommarjobb hos oss. Vi ser gärna att du som söker är boende i Farsta och/eller har en relation till församlingen (är med i ungdomsgrupp, konfirmand eller liknande).

Här får du rycka in och hjälpa till med vaktmästar- och husmorssysslor och arbeta i både inne- och utomhusmiljö. Jobbet innefattar trädgårdsarbete, inventering och städ av förråd. Jobbperioden är 2 veckor (10 arbetsdagar), 6/tim dag. I ansökningsblanketten fyller du i vilka veckor du kan jobba.

Begränsat antal platser. Ungdomar som på något sett har en koppling till Farsta församling (är med i kör, ungdomsgrupp eller liknande) prioriteras i anställningsprocessen.