Tro & HBTQ+

samtalsgrupp: TRO & HBTQ+

Under vårterminen är du som identifierar dig som HBTQ+ välkommen att delta i samtalsgruppen Tro & HBTQ+. Träffarna är öppna och en kan delta i en eller i alla. Vi samtalar om tro, andlighet och identitet och vi delar erfarenheter och upplevelser kring bemötande och delaktighet inom kyrkan. Samtalen leds av Mikael Pålsson.
Har du frågor och funderingar kan du skicka SMS eller mejl till
Micke: 070-260 68 38, mikael.palsson@svenskakyrkan.se.
Datum och tid: 22/1, 19/2, 19/3 och 23/4 kl. 18-19.30
Plats: i Söderledskyrkans lokaler i Hökarängen. Hjärtligt välkommen!

FÄLTARNAS HBTQ+HÄNG

Är du mellan 11-18 år och identifierar dig som homo, bi, trans, queer eller något annat utanför hetero och cis-normen? Då är du välkommen till Fältarnas HBTQ+-häng på onsdagar mellan kl 15-18. Vi finns på Hägervägen 33, nära Tallkrogens t-bana. Hos oss får du träffa andra ungdomar med liknande erfarenheter och intressen. Vi äter mellis, pysslar och pratar. Ibland ordnar vi ”större” aktiviteter, men allt vi gör är gratis och ni är med och bestämmer. Är du blyg, osäker eller har frågor? Följ oss och skriv på Instagram: faltfarsta. Eller ring Martin: 076 12 19 726. Eller lägg till faltmartin på Snapchat och snappa.