Svenska kyrkan i Farsta Besöks- och postadress: Lingvägen 149, 12361 Farsta Telefon: +46(8)6836300 E-post till Svenska kyrkan i Farsta

Mänsklig blomstring

Livsmening - existentiell och andlig utveckling

Att utveckla sin fulla potential

Vem är jag? Är jag enbart en sammansatt biologisk maskin bestående av ca 100 triljoner celler eller är jag någonting mer, en person med kapacitet för olika upplevelser, t.ex. självmedkänsla, medkänsla och vördnad för livet? I denna kurs samtalar vi om människans grundläggande potential och längtan och strävan efter välbefinnande.

Kursplan 2019

22/1 Människans existens
5/2 Det inre livet
19/2 Livsmening
5/3 Existentiell ohälsa
19/3 Andlighet och mänsklig blomstring
2/4 En hållbar framtid
16/4 Sammanfattning

Plats: Farstasalen (lokal vid Söderledskyrkan)
Tid: Varannan tisdag fr.o.m. 22 januari, kl. 09.30 – 12.00.
Ledare: Ted Harris, präst, teol.dr. FTO
Anmälan: Du är välkommen att anmäla dig till receptionen, tel. 08-683 63 00 eller maila madeleine.halvorsen@svenskakyrkan.se senast 4 januari

Ingen kostnad!