Lovkul

Gå inte ensam på sommarlovet! Här finns massor av kul saker att göra! Vi skapar, badar, leker, umgås och har roligt tillsammans. Vi erbjuder dagläger för barn födda 2010-2012.

Lovkul

Vill du att ditt barn ska få göra roliga saker i sommar? Prova på roliga och spännande sommaräventyr med nya upplevelser, kunskaper och träffa nya kompisar? Då kanske vår dagverksamhet Lovkul kan vara grejen! Vi erbjuder Lovkul för barn 10-12 år (födda 2010-2012) i Stora Sköndal under sommarlovet.

• Lovkul håller på måndag-torsdag kl 10.00-15.00
  • Samtliga aktiviteter sker utomhus
  • Varje dag har vi en kort andakt (ljuständning och stilla stund)
  • Lunch och mellanmål ingår
  • Allt är kostnadsfritt!

Perioder

Återkommer sommaren 2023

läge

Lovverksamheten håller till vid Stora Sköndals kyrka (Hjalmar Danells väg 1) och ligger nära vatten och natur.

Anmälan

• Vill du anmäla syskon måste du göra en separat anmälan, d.v.s. en köanmälan per barn.
  • Endast vårdnadshavare kan göra ansökan via nätet.
  • Det är viktigt att barnet har slutat skolan för terminen och kan vara med under hela veckan.
  • Observera att vi endast tar emot anmälningar via webbformuläret.

Har du frågor och funderingar om Lovkul är du välkommen att mejla susanne.alexander@svenskakyrkan.se

För dig som inte kan använda webbformuläret för ansökan, ring växeln 08-683 63 00 för ytterligare information.

Annat på gång i kyrkan

Dagläger för vuxna med barn

Har du barn som är i förskoleålder? Behöver du komma ifrån alla måsten? Vi anordnar dagläger under sommartid, där vuxna och barn får möjlighet att ha roligt, umgås och hitta på aktiviteter tillsammans.

Barn & Familj

Aktiviteter och mötesplatser för dig och ditt barn. Alla våra verksamheter för barn är avgiftsfria!