Lovkul 2020

Gå inte ensam på sommarlovet! Här finns massor av kul saker att göra! Vi skapar, badar, leker, umgås och har roligt tillsammans. Vi erbjuder dagläger för barn födda 2008-2010

Vill du att ditt barn ska få göra roliga saker i sommar? Prova på roliga och spännande sommaräventyr med nya upplevelser, kunskaper och träffa nya kompisar? Då kanske vår lovverksamhet Lovkul kan vara grejen! Vi erbjuder lovverksamhet för barn födda 2008-2010 i Stora Sköndal under sommarlovet. Lovkul pågår vecka 25 och 26 och har samma upplägg måndag-torsdag. OBS! Anmälan för Lovkul 2020 är stängd.

Veckan brukar ha följande upplägg:

• Lovkul håller på Måndag-Torsdag.
  • Tider: kl 9.00-15.00 (drop in-frukost mellan kl 9.00-10.00).
  • Samling med andakt (ljuständning och stilla stund) och lek
  • Vi gör en utflykt under någon av dagarna. Tiderna kan komma att ändras denna dag.
  • Lunch och mellanmål ingår.
  • Allt är kostnadsfritt!
  • Lovverksamheten håller till vid Stora Sköndals kyrka (Hjalmar Danells väg 1)Vid behov hämtar vi ditt barn i Hökarängen eller Farsta Strand och åker buss tillsammans till kyrkan.

Anmälan

Vi kommer ta emot anmälningar som vanligt. OBS! Vi kan behöva begränsa större grupper och aktiviteter beroende på myndigheternas rekommendationer kring lägesstatus av Covid-19 (coronaviruset) i sommar.

Vill du anmäla syskon måste du göra en separat anmälan, d.v.s. en köanmälan per barn.

bra att veta om lovkul 2020

Perioder

v. 25 15 juni - 18 juni 4 dagar
v. 26 22 juni - 25 juni 4 dagar

Ansökan öppnar 1 april på den här sidan och sista ansökningsdag är 15 maj.

Läge

Lovverksamheten håller till vid Stora Sköndals kyrka
(Hjalmar Danells väg 1) i Stora Sköndal. Busshållplats Stora Sköndal

Om du har frågor om din ansökan eller Lovkul: Kontakta Susanne Alexander på 08-683 63 39, epost: susanne.alexander@svenskakyrkan.se, (Ej anmälan via telefon och e-post.)