Sinnesrogudstjänster

I sinnesrogudstjänsten finns inga krav, inga förväntningar och ingen stress. Gudstjänsten firas i Stora Kopparbergs kyrka. Du är också välkommen att delta i planeringen av sinnesrogudstjänsten en tid innan.

Sinnesrogudstjänster

Lördag 25/9 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Ann-Sofi Stål, musiker.

Planering inför 25/9: Mån 20 september kl. 18 i Stora Kopparbergs kyrka. Välkommen att önska tema, psalmer och vad du vill bidra med inför gudstjänsten.

Lördag 30/10 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Per Walfridsson Ohls, musiker.

Lördag 27/11 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Sofia Pekkari, musiker.

Torsdag 23/12 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Thomas Isaksson & Ann-Sofi Stål, musiker.

Har du idéer eller frågor? Hör av dig till Maria Eklind, präst, 023-70 20 49 eller e-post

Sinnesrobönen

Gud, ge mig sinnesro att acceptera
det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.