Sinnesrogudstjänster

I sinnesrogudstjänsten finns inga krav, inga förväntningar och ingen stress. Gudstjänsten firas i Stora Kopparbergs kyrka. Du är också välkommen att delta i planeringen av sinnesrogudstjänsten en tid innan.

Tillsammans skapar vi sinnesrogudstjänsten. Här finns inga krav, inga förväntningar och ingen stress. Vi möts en lördag i månaden i Stora Kopparbergs kyrka.

Delta gärna med dina egna idéer i planeringsmötet inför sinnesrogdustjänsten, se mer information nedan. Välkommen.

sinnesrogudstjänster

Lördag 31/7 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Emelie Kjellgren, diakon, Charlie Brusquini, musiker.

Lördag 28/8 18.00 Sinnesrogudstjänst i Stora Kopparbergs kyrka. Maria Eklind, präst, Ann-Sofi Stål, musiker. Planering kommer ske 17/8 kl 18.00 i Stora Kopparbergs kyrka.

Välkommen att delta i planeringen av sinnesrogudstjänsterna

Vilka psalmer ska vi sjunga? Har du en dikt du vill dela? Vill du dela med dig av erfarenheter ur ditt liv? Kom med och planera och var kreativ på mötet!

Ju fler som är delaktiga i gudstjänsterna desto bättre. Alla som vill är välkomna till samtal om temat, val av dikter och psalmer samt idéer som kan förbättra och fördjupa.

Har du idéer eller frågor? Hör av dig till Emelie Kjellgren, diakon 023-70 20 91
e-post

Sinnesrobönen

Gud, ge mig sinnesro att acceptera
det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.