Sinnesrogudstjänster

Sinnesrogudstjänsterna firas, med olika teman, sista lördagen i månaden kl 18 i Stora Kopparbergs kyrka. Planering för den som vill kl 16.45. Kaffe serveras i kyrkan från kl 17. Välkommen!

sinnesroGudstjänster hösten 2019

31 augusti

23 december (OBS! En måndag)

Musiker och solister medverkar.

Ju fler som är delaktiga i gudstjänsterna desto bättre. Alla som vill är välkomna till samtal om temat, val av dikter och psalmer samt idéer som kan förbättra och fördjupa. Planeringsträffarna börjar en dryg timme innan gudstjänsten, kl 16.45, vi samlas vid borden till vänster om ingången.

Om du vill dela eller medverka med sång och musik kan du anmäla det till någon av oss, så hittar vi ett datum som passar. Och hör gärna av dig med idéer eller frågor!

Judith Lindenmo, diakon 023-70 20 42
e-post

Sinnesrobönen

Gud, ge mig sinnesro att acceptera
det jag inte kan förändra,

mod att förändra det jag kan
och förstånd att inse skillnaden.