Nya medarbetare

Varmt välkomna, Sara och Christer!

Foto: Catarina Tidström

Sara Häggström är pastorsadjunkt i Falköpings pastorat under 2024.  Hon mottogs som präst i Svenska kyrkan den 14  januari och ska nu tillbringa sitt första år som präst här hos oss. Sara har tidigare varit pastor i Equmeniakyrkan och bor med sin familj i Tidaholm. Varmt välkommen till Falköping!

Foto: Catarina Tidström

Christer Johansson är prästkandidat för Skara stift. Under våren arbetar han extra i Falköpings pastorat och kommer bland annat att leda andakter och gudstjänster på äldreboenden och på Bergsliden 7. Ibland kommer ni också att träffa på honom i söndagsgudstjänsten. Christer bor i Alingsås och har tidigare jobbat i Skara pastorat som diakoniassistent på diakonihuset Planeten. Varmt välkommen till Falköping!