Gravskötsel

Kyrkogårdsförvaltningen erbjuder hjälp med gravskötsel. Du har själv möjlighet att styra vad du vill ska ingå.

Kyrkogårdsförvaltningen har en lång erfarenhet av att sköta gravplatser. Vi erbjuder hjälp med gravskötsel och övriga tjänster och du har möjlighet att själv styra vad du vill ska ingå.

I grundskötsel som sker från 1 maj till Alla helgons dag ingår: krattning, rensning, vattning, gräsputs, borttagning av vissna blommor i vas och allmän tillsyn varje vecka. Klicka på bilderna nedan för att läsa om vilka tjänster vi erbjuder!

Här kan du läsa mer om våra gravskötselavtal.

Prislista gravskötsel

Kortfattad information om vilka tjänster vi erbjuder för plantering och gravskötsel samt en aktuell prislista.

Våra tjänster vid gravskötsel

Läs mer våra tjänster vid plantering och gravskötsel samt om växterna och deras beskaffenhet.