Foto: Mi Pham/Unsplash

Torsdagshäng i Falkenberg

Mysigt efter skolan-häng för dig som går i åk 3 och uppåt. Vi ses i Hertings kyrka! Vårterminen startar vecka 3, 2021.

Vi pausar verksamheten p.g.a. Corona, och hälsar både tidigare och nya barn välkomna i vecka 3, 2021.

För dig som går i årskurs 3 och uppåt. Du kommer när skolan slutat. Vi sjunger, leker, pysslar, äter mellanmål och har andakt tillsammans.

Hertings kyrka

Torsdagar kl. 14:00 -16.30

Anmälan till Kerstin Hellström

Anmälan till Svenska Kyrkans barnverksamhet i Herting

Personalen tar ibland bilder på det som sker i verksamheten. Om bilden blir bra, och inte utmärkande, så undrar vi om tillstånd att använda bilden, naturligtvis utan att barnets namn finns med. Frågan är om barnet får finnas med på bild i Svenska Kyrkan Falkenbergs Pastorats olika informationskanaler. (Webbsida, Facebook, tryckt information)

Vi måste ha kontaktuppgifter till minst en anhörig till barnet.

Kerstin Hellström

Fritidsledare