Miniorer i Ätran

För barn som går i åk F-2 på Ätranskolan.

Gruppen startar igen v.36

Välkomna till Miniorerna! Vi samlas på Arken, församlingshemmet som ligger i Ätran. Tillsammans läser, sjunger, leker, pysslar och fikar vi för att bli vän med Jesus och lära oss mer om kristendomen.  Vi medverkar också i familjegudstjänster några söndagar per termin där vi sjunger sånger vi lärt oss och även visar upp vad vi pysslat.

Onsdagar 13.30-15.30, på Arken i Ätran

Har du några frågor om verksamheten?

Hör av dig till:

Församlingsassistent

Kajsa Dahlberg

Mer om Kajsa Dahlberg…

Församlingsassistent i Gunnarps, Gällareds, Krogsereds och Älvsereds församlingar

Låt bar­nen va­ra, och hind­ra dem in­te från att kom­ma hit till mig! Him­mel­ri­ket tillhör såda­na som de!

(Matt 19:14-15)