Ungdomar, läger
Foto: Lotta Sundberg/IKON

Konfirmation i Torup

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

Vardagsgrupp, Chillakonfa

Vi tar det lugnt, sjunger tillsammans, möter Gud – och du tar vara på såväl dig själv som ditt inre, tillsammans med dina kompisar. Vi träffas i Torups församlingshem/kyrka/utomhus på tisdagar med början i september.

Anmälan konfirmation

Anmälan till Torups konfirmationsgrupp 2021/2022. Anmäl dig senast 30 maj 2021. Vardagsgrupp/Chillakonfa. Vi tar det lugnt, sjunger tillsammans, möter Gud – och du tar vara på såväl dig själv som ditt inre, tillsammans med dina kompisar i Torups församlingshem/kyrka/utomhus på tisdagar med början i september.

Är du döpt

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Charlotta Hildesjö Andersson

Församlingsassistent

Mer om Charlotta Hildesjö Andersson

Församlingsassistent och diakoniassistent i Torups församling