Skrea Fritidshem Senapskornet

Ett fritidshem med kristen profil, i nya fräscha lokaler.

Grunden i verksamheten - Gyllene Regeln

"Allt vad ni vill att människor ska göra för er det ska ni också göra för dem".  - Matt 7:12
Gyllene regeln är grunden i verksamheten och alla barn på Senapskornet ska ges de bästa förutsättningar att trivas. Tiden på fritidshemmet Senapskornet ska vara trygg, rolig, stimulerande och intressant.

fristående fritidshem med kommunala bidrag

Senapskornet finns i nybyggda lokaler i anslutning till Skrea församlingshem. Det är ett fristående fritidshem som drivs av Svenska kyrkan, med kommunala
bidrag. Senapskornet har en kristen profil, vilket innebär att barnens existentiella frågor uppmärksammas. Vi erbjuder bordsbön, följer kyrkoåret och uppmärksammar de traditioner som är knutna till vår kristna tradition. I övrigt följs Läroplan 2011.

Senapskornet strävar efter att alla på fritidshemmet skall känna sig trygga, värdefulla och unika. Fritidshemmet skall vara en plats där alla värnar om varandra och skapelsen.

Det är öppet måndag till fredag 6.30-18.30 alla skoldagar samt under loven. Välkommen att kontakta oss på Senapskornet om du vill att ditt barn ska få plats.

Köanmälan >>

Kontakta fritidshemmet Senapskornet

0346-371 95 (nytt telefonnummer från 19 november)