Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Falkenbergs pastorat Besöks- och postadress: Nygatan 41, 31131 Falkenberg Telefon: +46(346)55200 E-post till Falkenbergs pastorat

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skrea Fritidshem Senapskornet

Ett fritidshem med kristen profil, i nya fräscha lokaler.

Gyllene Regeln 
"Allt vad ni vill att människor ska göra för er det ska ni också göra för dem".  - Matt 7:12 
Gyllene regeln är grunden i verksamheten och alla barn på Senapskornet ska ges de bästa förutsättningar att trivas. Tiden på förskolan ska vara trygg, rolig, stimulerande och intressant.

Senapskornet finns i nybyggda lokaler i anslutning till Skrea församlingshem. Det är ett fristående fritidshem som drivs av Svenska kyrkan, med kommunala
bidrag. Senapskornet har en kristen profil, vilket innebär att barnens existentiella frågor uppmärksammas. Vi ber bordsbön, följer kyrkoåret och uppmärksammar de traditioner som är knutna till vår kristna tradition. I övrigt följs Läroplan 2011.

Senapskornet strävar efter att alla på fritidshemmet skall känna sig trygga, värdefulla och unika. Fritidshemmet skall vara en plats där alla värnar om varandra och skapelsen.

Det är öppet måndag till fredag 6.30-18.30 alla skoldagar samt under loven. Välkommen att kontakta oss på Senapskornet om du vill att ditt barn ska få plats.

Köanmälan >>