Diakoni, socialt arbete i Morup

Vi arbetar med:

• Hembesök vid behov,genom diakonen eller hembesöksgruppen

• Godmorgonservice i samarbete med Röda Korset

• Leva vidare-grupper för sörjande

• Gemenskapsträffar

• Stavgångsgrupp

• Invandrararbete och kontakter med kommunen

• Läsecirkel fredagar kl. 10.30 på Träffpunkt Morup (uppehåll i juli och augusti)

Diakoni är ord i handling. Diakonin har sin grund i Bibeln och hur Jesus mötte människor. Det är den kristna församlingens livsstil och därför något som präglar hela kyrkans arbete.

När du behöver hjälp, prata med någon som har tystnadsplikt, så finns diakonen till för dig. Församlingens diakon heter Gudrun Uta Franke och nås lättast på förmiddagarna måndagar och torsdagar

Där barmhärtighet och kärlek bor, där är också Gud

G. Uta Franke

Direkt: 0346-940 11