​Stehags kyrkokör

Kör för vuxna och unga vuxna från 18 år

Ändring pga coronapandemin

Denna verksamhet är dessvärre inställd/pausad/skjuten på framtiden pga coronapandemin.

Vi sjunger sånger från olika musikstilar – visor, klassiskt, gospel, pop, filmmusik med mera – och anpassar repertoaren efter körens deltagare och årets traditioner. Två-tre gånger per termin uppträder vi i församlingens olika kyrkor. Både vana och ovana körsångare är välkomna!

Kontakta Hanna Norman om du är intresserad av att börja.

När allt det här är slut

Stehags kyrkokör fortsätter sjunga tillsammans även om de måste göra det en och en hemifrån. Här bjuder de på en sång som beskriver längtan efter allt det där vanliga som vi just nu är utan. ”När allt det här är slut” skrevs av Sofia Svensson, musiker och låtskrivare från Västerås, i april 2020. Hanna Norman har under hösten arrangerat den för trestämmig damkör och i dessa tider när restriktionerna blir snävare och mörkret djupare så ber vi och hoppas att vår inspelning kan skänka ljus och hopp.

Hör kören sjunga Färger i en vind

Under coronapandemin har kören övat hemma på distans och så här fint blev det när alla sjöng hemma och framför kameran:

Hanna Norman

Kyrkomusiker